Parteneri OCHSNER

Reprezentanţe unice în România şi străinătate

Deţinem reprezentanţa unică pentru România a companiilor

OCHSNER WÄRMEPUMPEN, AUSTRIA – Pompe de caldura (www.ochsner.com)

Reprezentam exclusiv in Romania din anul 2001 compania austrica OCHSNER WÄRMEPUMPEN GMBH. Este unul dintre cei mai mari, mai vechi si mai cunoscuti producatori de pompe de caldura din Europa cu accent deosebit pe pompele de caldura industriale cu capacitati de pana la 1000 kW/unitate. Ofera tehnologie de ultima ora: pompe de caldura cu toate sursele de caldura posibile cu capacitati intre 2,4 si 1000 kW pe unitate, cascadare, recuperare de caldura din procese tehnologice, ape reziduale, etc.
MADE IN AUSTRIA

MELTEM, GERMANIA – Sisteme decentrale de ventilatie cu recuperare de caldura (www.meltem.com)

Compania MELTEM produce de mai multe decenii aparate de ventilatie. De mai bine de 10 ani firma s-a axat in contextul mondial de eficienta energetica pe echipamente de ventilatie cu recuperare de caldura. Performanta deosebita a acestor aparate nu a putut fi depasita, cu toate ca s-a incercat si se incearca permanent copierea lor. Reprezentam compania exclusiv in Romania.
MADE IN GERMANY

EMKASOL, GERMANIA – Panouri solare termice (www.emkasol.de)

Reprezentam exclusiv in Romania Firma emkaSOL, producatoare de panouri solare termice de o performanta exceptionala. Experienta indelungata in domeniul energiei solare, sustinerea tehnica in proiectare si montaj oferite de companie au fost si sunt argumente solide pentru societatea noastra de a implementa in Romania produsele firmei emkaSOL.
MADE IN GERMANY

ISAN Radiatory, Cehia – Ventiloconvectoare de pardoseala (www.isan.cz)

Parteneri România

www.terax.ro Cluj
www.probel.ro Bucureşti
www.geotermal-av.com Chișinău

Alte colaborări

A.N.R.E. (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei)
FREE (Fondul Roman pentru Eficienta Energiei)
Universitatea Oradea, Facultatea de Energetica
EGEC (European Geothermal Energy Council)
Fundatia Romano-Germana C.P.P.P. Timisoara www.frgtim.ro

Asociatia "Green Watt, pentru o energie curata"

In colaborare cu Agentia Romana pentru Conservarea Energiei, ARCE, cu Fondul Român pentru Eficienţa Energiei, FREE, societatea noastra incearca sa aduca in atentia politicienilor cat si a forurilor competente si de raspundere din domeniul energiei, importanta deosebita pe care o are energia regenerabila, recuperarea de energie la reducerea consumului de energie fosila, a emisiilor de CO2 in atmosfera, a protectiei mediului inconjurator si a resurselor naturale. Colaboram totodata cu Universitati din Romania, cum ar fi cea din Oradea, Facultatea de Energetica, unde avem instalata o pompa de caldura OCHSNER cu sursa subterana.
Colectivul condus de Dl. Prof. Marcel Rosca are o puternica activitate in domeniul surselor regenerabile de energie, cu precadere geotermala, si pompe de caldura cu sursa subterana, fiind implicat in numeroase proiecte internationale finantate de Uniunea Europeana. Unul dintre acestea este proiectul GROUND-REACH, care isi propune asistarea efectiva a consumatorilor privind implementarea politicilor UE cu scopul introducerii pompelor de caldura subterane pe piata, atit pe termen scurt, cit si pe termen lung. Astfel, se doreste constientizarea atit la persoanele fizice cit si la factorii de decizie de la nivel local si central a beneficiilor pe care le aduc pompele de caldura cu sursa subterana, a importantei lor in indeplinirea obiectivelor comunitatii in functie de recomandarile Protocolului de la Kyoto, precum si de directivele privind performantele cladirilor.