Prezentare

OCHSNER Wärmepumpen România

De peste un deceniu ne-am concentrat intreaga atentie asupra solutiilor complete pentru eficienta energetica in cladiri din anul 2001 cand am obtinut primul agrement pentru pompe de caldura in Romania de la Institutul European de Stiinte Termice Bucuresti.

Paralel cu activitatea comerciala, impreuna cu Fundatia Romano-Germana din Timisoara, www.frgtim.ro, Centrul de Pregatire si Perfectionare in Domeniul Constructiilor Timisoara, unde este instalata din anul 2002 o pompa de caldura OCHSNER pilot, organizam cursuri de initiere pentru instalatori, seminarii de informare pentru specialisti din domeniul instalatiilor termice, pentru arhitecti, institutii publice, potentiali beneficiari persoane fizice si juridice, in cadrul carora se prezinta detalii despre proiectarea, montarea si intretinerea sistemelor cu pompe de caldura, panouri solare si sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura.

Pe parcursul activitatii in domeniu, am reusit sa acumulam o vasta experienta, reusind sa realizam un numar redutabil de sisteme de incalzire, climatizare, preparare apa calda menajera cu pompe de caldura, am instalat cateva sute de echipamente de ventilatie cu recuperare de caldura, panouri solare. Impreuna cu partenerii de sistem din tara participam de cateva ori pe an la cursuri de perfectionare in Austria si Germania, reusind sa oferim clientilor din toate sectoarele: rezidential, industrial si institutii publice solutia ideala in functie de necesitati si situatia din teren. Astfel , am montat pompe de caldura cu toate sursele de caldura: apa freatica, sol, aer, aer viciat, cu puteri cuprinse intre 2,4 kW si 300 kW pe unitate. Am realizat de asemenea sisteme cu pompe de caldura care lucreaza in cooperare cu panouri solare termice pentru aport la apa calda menajera si incalzire. Proiectantii nostri gasesc solutia ideala tehnico-economica pentru fiecare obiectiv in parte, indiferent de dimensiuni – casa familiala, hala industriala, biserica, scoala, hotel, etc. Echipa service specializata asigura asistenta competenta atat pe perioada garantiei cat si post-garantie.